Super League: Τρίτη σερί νίκη και «άλμα» παραμονής για τον Βόλο

Πολύτιμες νίκες στη μάχη της παραμονής πανηγύρισαν Καλλιθέα και Βόλος. Υποβιβάστηκε και μαθηματικά η Λαμία. Δημοσίευμα από τη Βραζιλία θεωρεί δεδομένη την αποχώρηση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ.

Ο Βόλος νίκησε 3-0 τον Πανσερραϊκό και στον έπιασε στην 11η θέση της βαθμολογίας. Ο Κόντε άνοιξε το σκορ για τους Βολιώτες στο 53ο λεπτό. Ακολούθησε ο Καλογερόπουλος, που σκόραρε το 2-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Χιλ στο 54’ ήταν αυτός που διεύρυνε και άλλο τη νίκη των γηπεδούχων, που τώρα απέχουν πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο Αγρίνιο η Athens Καλλιθέα θα μπορούσε να προηγηθεί στο 20ο λεπτό, όμως η κεφαλιά του Ισιμά-Μιρέν κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσάβες. Το γκολ ήρθε στο 42’, όταν ο Αλφαρέλα με πλασέ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού για το τελικό 1-0.

Το αποτέλεσμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο σφράγισε τον υποβιβασμό της Λαμίας από τη Stoiximan Super League μετά από 8 χρόνια. Ο Λεβαδειακός ήταν ανώτερος, όμως η πιο μεγάλη ευκαιρία ανήκε στους φιλοξενούμενους με τον Λέικ στο 52ο λεπτό.

Βραζιλιάνος δημοσιογράφος αποκάλυψε στην πλατφόρμα «Χ» πως ο Ματίας Αλμέιδα θα φύγει από τη Νέα Φιλαδέλφεια στο τέλος της σεζόν. Η ΑΕΚ κλείνει την πρώτη μεταγραφή της εν όψει του καλοκαιριού, αφού οδεύει προς συμφωνία με τη Μόντσα για την απόκτηση του Έλληνα αριστερού μπακ, Γιώργου Κυριακόπουλου.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο