RESULT SHOW 3


Και αυτή η ώρα που οι αδερφές Φωτιάδη έτρεμαν, έφτασε. Η Κική δεν έπεισε τους τρεις κριτές, αφού, όπως της είπαν, δεν έχει εξελιχτεί ως χορεύτρια, αντιθέτως έχει παραμείνει στις ευκολίες της. Η Μαρία παραμένει λοιπόν μόνη να εκπροσωπεί την οικογένεια στο show, ενώ ο άντρας παίκτης που μένει εκτός παιχνιδιού, είναι ο Βαγγέλης.

Στην Κική, οι κριτές υπήρξαν σκληροί, αλλά και ταυτόχρονα όχι. Αμέσως μετά την παρουσίαση της χορογραφίας της, ο Μιχάλης Ναλμπάντης της είπε ευθέως ότι βασίζεται στις μανιέρες της, ότι συνεχώς χρησιμοποιεί τις κινήσεις που γνωρίζει, παρά τις παρατηρήσεις των κριτών. Εκείνη απάντησε ότι το είχε υπόψη της, το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε. Αργότερα όταν της ανακοινώθηκε ότι φεύγει, και έπαιξε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της, ο Πάνος δεν άντεξε και της είπε: «Δεν πιστεύω ότι μία χορεύτρια σαν εσένα φεύγει από το show.»


Για τον Βαγγέλη, η ετυμηγορία ήταν ότι επέλεξε μία δύσκολη χορογραφία και δεν τα πήγε πολύ καλά. Εκείνο που έκανε εντύπωση, εκτός από την αξιοπρεπή του στάση, ήταν ότι ?όλοι σχεδόν δάκρυσαν. Οι περισσότεροι συμπαίκτες του θα τον αναζητούν συχνά, είδαμε ωστόσο τη Δήμητρα και τον Παύλο πολύ συγκινημένους. Ακόμα και η Εβελίνα δεν συγκρατήθηκε: πολύ φευγαλέα, σκούπισε τα μάτια της.