Ο επισκέπτης της ομίχλης κοιτά τη βροχή που πέφτει και αναλογίζεται αν έπρεπε όντως να συμφωνήσει με το παράτολμο ταξίδι της Μπέλας. Η Μπέλα κλεισμένη στο δωμάτιο της θυμάται το σπίτι της, την μητέρα και τον πατριό της στα Γιάννενα. Ο Βεντίκος μόλις είχε φύγει για τη λέσχη και επιστρέφει ξανά στο σπίτι του. Στην απορία της γυναίκας
του απαντά πως η λέσχη χωρίς τους 3 καμπαλέρος είναι νεκρή και πως η είδηση για την εμφάνιση του Μάριου Μπάστα στα Γιάννενα έκλεισε στα σπίτια τους τα περισσότερα μέλη της λέσχης.
Στο ξενοδοχείο ο ερχομός της Αθηνάς Δούκα έχει πανικοβάλει τους πάντες. Οι άλλοι δυο καμπαλέρος σε πλήρη εκνευρισμό ανταλλάσσουν με τις γυναίκες τους πικρές κουβέντες και αλληλοκατηγορίες, όσον αφορά τη δολοφονία της Νέλλης. Την ίδια ώρα ο Χάρης εισπράττει από την χήρα Πάσχου το ένα εκατομμύριο και εκείνη καταλαβαίνει ότι τον χάνει οριστικά. Ο γιατρός μεταφέρει στον διευθυντή την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο ερχομός της Αθηνάς Δούκα, η οποία παρακολουθεί τον άνδρα της, που είναι με την Ελένη κάτω από το ξενοδοχείο και νιώθει ότι οι φόβοι της δικαιώνονται.