Επεισόδιο: 9

Περιγραφή: ‘Οταν ο Κώστας Μαντάς -νομικός και ανερχόμενο αστέρι της πολιτικής- παντρεύεται την ‘Ολγα Μαρκάκη, εκείνη εγκαταλείπει την καριέρα της στη δικηγορία και αφοσιώνεται ολοκληρωτικά στο σύζυγό της. Ο γάμος τους θεωρείται ιδανικός! Κάποια στιγμή, οι πολιτικοί στόχοι του Κώστα υλοποιούνται και γίνεται υφυπουργός. Τώρα, που η καριέρα του άνδρα της πηγαίνει τόσο καλά, η ‘Ολγα θεωρεί ότι έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθεί και με τη δική της καριέρα.
Την ευτυχισμένη ζωή της ‘Ολγας, όμως, έρχεται να ταράξει ένα μοιραίο γεγονός: ανακαλύπτει ξαφνικά ότι ο «αγαπημένος» της σύζυγος έχει καταχραστεί την περιουσία της και μ’ αυτήν, την εμπιστοσύνη της. Τώρα η σχέση τους έχει πια κλονιστεί ανεπανόρθωτα και η ‘Ολγα καταφεύγει στη δικαιοσύνη. Μηνύει τον Κώστα για απάτη και πλαστογραφία. Την υπόθεση αναλαμβάνει ο δικηγόρος Παύλος Καρέλης. Σύντομα, μια τρυφερή σχέση αναπτύσσεται ανάμεσά τους!

Συντελεστές
Πρωταγωνιστούν:
‘Ολια Λαζαρίδου (‘Ολγα Μαρκάκη), Γιάννης Φέρτης (Κώστας Μαντάς), Αντώνης Καφετζόπουλος (Παύλος Καρέλης), Ανδρέας Ζησιμάτος (δικαστής-πατέρας της ‘Ολγας), Λήδα Ματσάγκου (Μαρία-αδερφή της ‘Ολγας), Γιώτα Φέστα (μαρίνα), Γιώργος Κοτανίδης (Βασίλης), Νάντια Δεληγιάννη (Αγγελική), Ειρήνη Κουμαριανού (Αντιγόνη), Κάκια Παναγιώτου (Ιωάννα), Ανδρέας Νάτσιος (Γιώργος)
Σενάριο: Κατερίνα Μαρινάκη
Σκηνοθεσία: Νίκος Κουτελιδάκης