Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 3

ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΡΗΝΗΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3

Περίληψη: Ο Ηλίας στο Παρίσι δέχεται την επίσκεψη της Μάχης, της γυναίκας που γνώρισε στο αεροπλάνο και τον γοήτευσε. Αργότερα γράφει για τα γεγονότα ενός φόνου που τάραξε τα νερά της παρέας τους. ‘Ενας προπονητής του μπάσκετ δολοφονήθηκε και ο Βύρωνας ανακρίνεται ως ύποπτος. Τις ανακρίσεις διεξάγει ο πατέρας του Γεράσιμου. ‘Ολοι ανησυχούν για την εξέλιξη της υπόθεσης και ιδιαίτερα η γιαγιά του Βύρωνα και ο Γεράσιμος. Ο Ζήσιμος φλερτάρει τη Μαρία, που δεν μένει ασυγκίνητη, αλλά ταυτόχρονα διατηρεί και το δεσμό του με την Υβόννη, μεγαλύτερή του και παντρεμένη. Η Μαρία κλείνει δουλειά σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μια σειρά με τους: ‘Αγη Εμμανουήλ (Ζήσιμος), Χάρη Μαυρουδή (Ηλίας), ‘Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους (Μαρία), Ιωσήφ Πολυζωίδη (Βύρων), Γιώργο Πυρπασόπουλο (Γεράσιμος), Φώτη Σπύρο (Αντρέας)
Πρωταγωνιστούν: Αλμπέρτο Εσκενάζυ (Αλέξανδρος), Γιώργος Κέντρος (Φίλιππος), Αλέξανδρος Τσακίρης (Διονύσης), Τατιάνα Παπαμόσχου (Μάχη), Τάνια Σαββοπούλου (Θάλεια), Ευαγγελία Σέχα (Αγνή), Γιώτα Φέστα (Υβόννη), Αθηνά Αλατσάρη (Ρηνιώ), Σύλβια Δεληκούρα (‘Αννα), Μάνος Πίντζης (Χάρης), Κωνσταντίνα Σαββίδη (Σοφία)

Σενάριο: Στέλλα Βασιλαντωνάκη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Διαμαντόπουλος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Τάκης Μπαρδάκος
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.