Επεισόδιο: 766

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 766

Περίληψη: Ο Στέφανος επιστρέφει από το νοσοκομείο στο κρατητήριο και συναντιέται τυχαία με την ‘Ολγα και τον Μίλτο. Η ατμόσφαιρα στο τμήμα γίνεται εκρηκτική. Η Πωλίνα κρύβει από τον Τάσο την επίσκεψή της στον Στέφανο. Ο Τάσος την διαβεβαιώνει ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να την κατηγορήσει άδικα. Ο Βέργος μαθαίνει, με έκπληξη, από τον Στέφανο για την επίσκεψη και τις απειλές της Πωλίνας. Η Αγγελική ετοιμάζεται για το γάμο όταν δέχεται μια απίθανη επίσκεψη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος (Ερρίκος Βαρσάμης), Λουκία Παπαδάκη (Ρένα Αντύπα), Τζώννυ Θεοδωρίδης (Στέφανος Μάνεσης), Τζίνα Αλιμόνου (Αγγελική Στασινού), Μάριος Ιορδάνου (‘Αρης Βαρσάμης), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τάσος Σκούρτης), Νικολέττα Καρρά (Μισέλ-Φωτεινή), Χριστίνα Πομόνη (Πωλίνα Ιωαννίδου), Δημήτρης Παλαιοχωρίτης (Κώστας Γρίβας), Ελευθερία Τέτουλα (Βίκυ Σαμαρά), Αντώνης Μάρος (Θέμης), Γιασεμή Κηλαϊδόνη (Μιράντα Φράγκου), Δημήτρης Γεροδήμος (Δημήτρης Βέργος), Δήμητρα Τσέλιου (Ζωή Μάργαρη), Χρήστος Λύγκας (Ευγένιος)
Ειδική εμφάνιση: Λίλα Καφαντάρη (Αλίκη Δαμίγου), Γιώργος Τζώρτζης (Θόδωρος Στασινός), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Σοφία), Ελπίδα Μαζαράκη (Βέρα Ιωαννίδου), Χρήστος Κελαντώνης (Μηνάς Ιωαννίδης)
Στο ρόλο του Μίλτου, ο Κώστας Φαλελάκης

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος-Κατερίνα Καραμπάγια
Σενάριο: ‘Αντα Γκουρμπαλή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μυλωνόπουλος
Μουσική: Φώτης Μητρόπουλος
Σκηνογράφος: Νατάσσα Δημοπούλου
Ενδυματολόγος: Λίνκα Λαμπαδαρίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Μόσχα Χάρκα
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ