Επεισόδιο 5

Η Δέσποινα επισκέπτεται την κόρη της στο σπίτι της Ζωής και διαπιστώνει πως η ‘Αννα έχει τα ίδια χάλια. Φεύγοντας, δίνει στη Ζωή κάποια χρήματα για να ενισχύσει οικονομικά την ‘Αννα. Η ‘Αννα, έξω φρενών, κατηγορεί τη Ζωή πως τα πήρε χωρίς να τη ρωτήσει. Η Δέσποινα, απελπισμένη, ζητά τη γνώμη του δικηγόρου για τα αίτια του χωρισμού. Στη φυλακή, ο Λάκης, συγκρατούμενος του Ανδρέα, μάταια προσπαθεί να τον πλησιάσει. Η ‘Αννα, με σπασμένα νεύρα, φεύγει μια νύχτα απ’ το σπίτι της Ζωής, εγκαταλείποντας την κόρη της να κλαίει. Την ίδια νύχτα, στον ύπνο της, βλέπει εφιάλτες πως απήγαγαν την Αντριάννα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (Ανδρέας), Βικτώρια Χαραλαμπίδου (‘Αννα), Αιμίλιος Χειλάκης (Γιώργος) και στο ρόλο της Αντριάννας, η μικρή Ελένη Παπαδόγια
Παίζουν: Εβίτα Ζημάλη (Τόνια), Φάνης Μουρατίδης (Μαρίνος), Αντιγόνη Αλικάκου (Βασιλική), Μελίνα Βαμβακά (Δέσποινα), Κωσταντίνος Παπαχρόνης (Λευτέρης), Στάθης Μαντζώρος (Αντώνης), Χριστόδουλος Στυλιανού (Δημήτρης), Δάφνη Μανούσου (Λία), Δημήτρης Μαύρος (Λάκης)

Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης
Σκηνογραφία: Χρύσα Δαπόντε
Ενδυματολόγος: Μαρία Τσαμουδάκη
Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου
Εκτέλεση παραγωγής: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ