Επεισόδιο 6

H ‘Αννα μετακομίζει στα Κύθηρα με την Αντριάννα. Η μητέρα της, η Δέσποινα, έρχεται στα Κύθηρα για τη βάφτιση του παιδιού και κατηγορεί την κόρη της για την αδυναμία της να πει την αλήθεια στον Ανδρέα. Η ‘Αννα δικαιολογεί τη συμπεριφορά της, λέγοντάς της πως ο Μαρίνος τη βίασε και πως αυτό δεν ήταν δυνατόν να το ομολογήσει στον Ανδρέα. Εντωμεταξύ, ο δικηγόρος του Ανδρέα, λέει στη Βασιλική πως ο αδελφός της θα μείνει στη φυλακή για χρόνια. Ο Ανδρέας έχει ένα νέο συγκάτοικο στο κελί, τον Λευτέρη, έναν ζωγράφο που κατηγορήθηκε ψευδώς από την ίδια του τη μάνα, πως έκλεψε τους πίνακες του πατέρα του. Μεταξύ Ανδρέα και Λευτέρη, ξεκινάει μια σχέση που θα εξελιχθεί σε σπάνια φιλία.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (Ανδρέας), Βικτώρια Χαραλαμπίδου (‘Αννα), Αιμίλιος Χειλάκης (Γιώργος) και στο ρόλο της Αντριάννας, η μικρή Ελένη Παπαδόγια
Παίζουν: Εβίτα Ζημάλη (Τόνια), Φάνης Μουρατίδης (Μαρίνος), Αντιγόνη Αλικάκου (Βασιλική), Μελίνα Βαμβακά (Δέσποινα), Κωσταντίνος Παπαχρόνης (Λευτέρης), Στάθης Μαντζώρος (Αντώνης), Χριστόδουλος Στυλιανού (Δημήτρης), Δάφνη Μανούσου (Λία), Δημήτρης Μαύρος (Λάκης)

Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης
Σκηνογραφία: Χρύσα Δαπόντε
Ενδυματολόγος: Μαρία Τσαμουδάκη
Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου
Εκτέλεση παραγωγής: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ