Επεισόδιο 9

Η Τόνια προτρέπει την ‘Αννα να τα φτιάξει με τον Γιώργο, εκείνη, όμως, αρνείται να γίνει το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με τη Λία. Ο Λευτέρης πληροφορείται πως σε λίγες μέρες αποφυλακίζεται και λέει στον Ανδρέα πως σκέπτεται να μείνει για να του κάνει παρέα. Η κυρία Δέσποινα έχει πέσει σε κατάθλιψη. Μάταια η Βασιλική προσπαθεί να της ανεβάσει το ηθικό μιλώντας της για την εγγονή της. Η ‘Αννα επιτέλους ομολογεί στην Τόνια την αλήθεια για το χωρισμό της με τον Ανδρέα. Εντωμεταξύ, ο Γιώργος εξομολογείται στη Λία τον έρωτά του για την ‘Αννα και χωρίζουνε. Λίγες μέρες αργότερα, προσκαλεί την ‘Αννα για φαγητό και τη φλερτάρει απροκάλυπτα. Ο Λευτέρης κι ο Ανδρέας μπαίνοντας στο κελί τους, μετά από έναν καβγά του Λευτέρη με άλλους συγκρατούμενους, βρίσκουν όλους τους πίνακες του Λευτέρη σκισμένους σε κομματάκια στο πάτωμα. Ο Λευτέρης διαλύεται. Ο Ανδρέας, βλέποντάς τον σ’ αυτά τα χάλια τού υπόσχεται να του κάνει μια έκθεση ζωγραφικής όταν βγούνε από τη φυλακή.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (Ανδρέας), Βικτώρια Χαραλαμπίδου (‘Αννα), Αιμίλιος Χειλάκης (Γιώργος) και στο ρόλο της Αντριάννας, η μικρή Ελένη Παπαδόγια
Παίζουν: Εβίτα Ζημάλη (Τόνια), Φάνης Μουρατίδης (Μαρίνος), Αντιγόνη Αλικάκου (Βασιλική), Μελίνα Βαμβακά (Δέσποινα), Κωσταντίνος Παπαχρόνης (Λευτέρης), Στάθης Μαντζώρος (Αντώνης), Χριστόδουλος Στυλιανού (Δημήτρης), Δάφνη Μανούσου (Λία), Δημήτρης Μαύρος (Λάκης)

Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης
Σκηνογραφία: Χρύσα Δαπόντε
Ενδυματολόγος: Μαρία Τσαμουδάκη
Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου
Εκτέλεση παραγωγής: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ