Επεισόδιο 10

ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10

ΣΕΝΑΡΙΟ : Μιρέλλα Παπαοικονόμου

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Γιώργος Σιούγας

Δ/ΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ : Γιάννης Δασκαλοθανάσης

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΥΣΑ ΔΑΠΟΝΤΕ

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ : ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΜΟΥΔΑΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΗ : Δημήτρης Παπαδημητρίου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ : ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Κωσταντίνος Μαρκουλάκης, Βικτώρια Χαραλαμπίδου, Αιμίλιος Χειλάκης και στο ρόλο της Αντριάννας: η μικρή Ελένη Παπαδόγια.

Εβίτα Ζημάλη, Φάνης Μουρατίδης, Αντιγόνη Αλικάκου, Μελίνα Βαμβακά, Κωσταντίνος Παπαχρόνης, Στάθης Μαντζώρος, Χριστόδουλος Στυλιανός, Δάφνη Μανούσου, Δημήτρης Μαύρος

.Περιγραφή: Η Τόνια προτρέπει την ‘Αννα να τα φτιάξει με τον Γιώργο, εκείνη όμως αρνείται να γίνει το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με τη Λία. Ο Λευτέρης πληροφορείται πως σε λίγες μέρες αποφυλακίζεται και λέει στον Αντρέα πως σκέπτεται να μείνει για να του κάνει παρέα. Η κυρία Δέσποινα έχει πέσει σε κατάθλιψη. Μάταια η Βασιλική προσπαθεί να της ανεβάσει το ηθικό μιλώντας της για την εγγονή της. Η ‘Αννα επιτέλους ομολογεί στην Τόνια την αλήθεια για τον χωρισμό της με τον Αντρέα. Εντωμεταξύ, ο Γιώργος εξομολογείται στη Λία τον έρωτα της για την ‘Αννα και χωρίζουνε. Λίγες μέρες αργότερα, προσκαλεί την ‘Αννα για φαγητό και τη φλερτάρει απροκάλυπτα. Ο Λευτέρης κι ο Αντρέας μπαίνοντας στο κελί τους, μετά από έναν καβγά του Λευτέρη με άλλους συγκρατούμενους, βρίσκουν όλους τους πίνακες του Λευτέρη σκισμένους σε κομματάκια στο πάτωμα. Ο Λευτέρης διαλύεται. Ο Αντρέας, βλέποντας τον σ’αυτά τα χάλια του υπόσχεται να του κάνει μια έκθεση ζωγραφικής όταν βγούνε από τη φυλακή.