Επεισόδιο 11

Η Βασιλική γνωρίζει, στο νοσοκομείο, τον Γιάννη Αποστόλου και υπάρχει μεταξύ τους μια αμοιβαία συμπάθεια. Ο Αντώνης, ο άντρας της Τόνιας, τρακάρει με τη μηχανή και πάει πολύ σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Ο Γιώργος λέει στην Τόνια ότι ο άντρας της ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και μόλις γίνει καλά πρέπει να μπει σε κλινική. Η ‘Αννα και ο Γιώργος πηγαίνουν για μπάνιο μαζί με την Αντριάννα και η μικρή τού ζητάει να έρθει να μείνει σπίτι μαζί τους και τον ρωτάει αν μπορεί να τον λέει "μπαμπά". ‘Ενα βράδυ με βροχή, ο Γιώργος έρχεται στο σπίτι της ‘Αννας και τη βρίσκει σε άθλια κατάσταση. Εκείνη, για πρώτη φορά, του εξομολογείται την αλήθεια για τον Ανδρέα. Εκείνος την αγκαλιάζει τρυφερά κι εκείνη αναζητώντας αγκαλιά και τρυφερότητα, κάνει έρωτα μαζί του.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (Ανδρέας), Βικτώρια Χαραλαμπίδου (‘Αννα), Αιμίλιος Χειλάκης (Γιώργος) και στο ρόλο της Αντριάννας, η μικρή Ελένη Παπαδόγια
Παίζουν: Εβίτα Ζημάλη (Τόνια), Φάνης Μουρατίδης (Μαρίνος), Αντιγόνη Αλικάκου (Βασιλική), Μελίνα Βαμβακά (Δέσποινα), Κωσταντίνος Παπαχρόνης (Λευτέρης), Στάθης Μαντζώρος (Αντώνης), Χριστόδουλος Στυλιανού (Δημήτρης), Δάφνη Μανούσου (Λία), Δημήτρης Μαύρος (Λάκης), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Γιάννης)

Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης
Σκηνογραφία: Χρύσα Δαπόντε
Ενδυματολόγος: Μαρία Τσαμουδάκη
Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου
Εκτέλεση παραγωγής: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ