Επεισόδιο 13

Ο Γιώργος λέει στην Τόνια πως ο άντρας της το ‘σκασε από την κλινική αποτοξίνωσης. Εκείνη, απογοητευμένη, ομολογεί στην ‘Αννα πως ο Αντώνης έκανε αφαίμαξη στον τραπεζικό λογαριασμό και την άφησε χωρίς λεφτά. Ο δεσμός της Βασιλικής με τον Γιάννη γίνεται όλο και στενότερος. Η Βασιλική ομολογεί στον Μαρίνο πως έχει ερωτευθεί τον Γιάννη κι εκείνος, διαλυμένος, φεύγει από το σπίτι. Αργότερα, η Βασιλική τον βρίσκει μεθυσμένο σ’ ένα ξενοδοχείο. Ο Γιώργος και η ‘Αννα αρραβωνιάζονται και η Αντριάννα βρίσκει ευτυχία πλάι στο νέο της μπαμπά. Η Δέσποινα τούς επισκέπτεται στα Κύθηρα. Ο Λευτέρης βάζει φωτιά στο κελί για να μην τον αποφυλακίσουν και οι φύλακες τον κλείνουν στην απομόνωση.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (Ανδρέας), Βικτώρια Χαραλαμπίδου (‘Αννα), Αιμίλιος Χειλάκης (Γιώργος) και στο ρόλο της Αντριάννας, η μικρή Ελένη Παπαδόγια
Παίζουν: Εβίτα Ζημάλη (Τόνια), Φάνης Μουρατίδης (Μαρίνος), Αντιγόνη Αλικάκου (Βασιλική), Μελίνα Βαμβακά (Δέσποινα), Κωσταντίνος Παπαχρόνης (Λευτέρης), Στάθης Μαντζώρος (Αντώνης), Χριστόδουλος Στυλιανού (Δημήτρης), Δάφνη Μανούσου (Λία), Δημήτρης Μαύρος (Λάκης), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Γιάννης)

Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης
Σκηνογραφία: Χρύσα Δαπόντε
Ενδυματολόγος: Μαρία Τσαμουδάκη
Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου
Εκτέλεση παραγωγής: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ