Επεισόδιο 19

Ο Γιώργος προσκαλεί την Αντριάννα και βγαίνουν οι δυο τους σε ένα μπαρ! Η Αντριάννα χορεύει ευτυχισμένη. Ο Μαρίνος φεύγει από το σπίτι μετά από την ομολογία του στη Βασιλική. Η κόρη του προσπαθεί να τον αποτρέψει μάταια. Ο Ανδρέας επιστρέφοντας στην Αθήνα επισκέπτεται τη Δέσποινα όπου εκεί συναντά και τη Βασιλική. Τους λέει ότι συνάντησε την ‘Αννα και πως δώσανε στους εαυτούς τους λίγο καιρό να ανασυγκροτηθούν και πως θα ‘ναι ξανά μαζί. Ο Μαρίνος πάει έξω από το σπίτι του Ανδρέα αλλά ο Ανδρέας δεν του ανοίγει την πόρτα. Η Τόνια είναι έγκυος αλλά ο Γιώργος της λέει πως δεν πρέπει να το κρατήσει μετά από όσα έγιναν με τον Αντώνη. Η Τόνια κάνει έκτρωση κι ο Αντώνης νιώθει τύψεις και ευθύνη για το γεγονός. Ο Ανδρέας παραγγέλνει νυφικό για να ξαναπαντρευτεί την ‘Αννα ενώ εκείνη τα "ξαναβρίσκει" με τον Γιώργο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (Ανδρέας), Βικτώρια Χαραλαμπίδου (‘Αννα), Αιμίλιος Χειλάκης (Γιώργος) και στο ρόλο της Αντριάννας, η μικρή Ελένη Παπαδόγια
Παίζουν: Εβίτα Ζημάλη (Τόνια), Φάνης Μουρατίδης (Μαρίνος), Αντιγόνη Αλικάκου (Βασιλική), Μελίνα Βαμβακά (Δέσποινα), Κωνσταντίνος Παπαχρόνης (Λευτέρης), Στάθης Μαντζώρος (Αντώνης), Χριστόδουλος Στυλιανού (Δημήτρης), Δάφνη Μανούσου (Λία), Δημήτρης Μαύρος (Λάκης), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Γιάννης)

Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης
Σκηνογραφία: Χρύσα Δαπόντε
Ενδυματολόγος: Μαρία Τσαμουδάκη
Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου
Εκτέλεση παραγωγής: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ