Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΛΕΕΙ Σ’ΑΓΑΠΩ 005

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΛΕΕΙ Σ’ ΑΓΑΠΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5ο

Σενάριο: Μαρκέλλα Γρηγορίου, Αντιγόνη Παππά
Σκηνοθεσία : Στέφανος Κοντομάρης
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ρήγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Σκηνογραφία: Λία Ασβεστά
Οργάνωση εκτέλεσης παραγωγής:Σάκης Γώγος
Διεύθυνση εκτέλεσης παραγωγής: Μάριος Δαέλλης
Ενδυματολόγος: Νινέτα Ζαχαροπούλου
Μακιγιάζ: Ελένη Κάτσαρη
Μοντάζ: Κώστας Μπάρλος
Μουσική επιμέλεια: Σταμάτης Γιατράκος
Εκτέλεση παραγωγής : ON PRODUCTIONS

Πρωταγωνιστούν: ‘Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους (Κορίννα), Γιώργος Καραμίχος (Χάρης), Κλέων Γρηγοριάδης (Αναστάσης), Κωνσταντία Χριστοφορίδου (Βέρα).
Μέλπω Κωστή (Κατερίνα), Παντελής Καναράκης (‘Απο), Θωμάς Παλιούρας (Σπύρος), Πένυ Σταθάκη (Λίλυ), Θανάσης Κουρλαμπάς (Μίλτος), Τζένη Διαγούπη (Χαρούλα), Θοδωρής Θάνος, Νίκος Συμμεωνίδης, Ελένη Μπρισνοβάλη.
Στέφανος ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Χαρίκλεια η Μαίρη Χαλκιά.
Guests : Νικολέτα Καρρά, Πέτρος Πέτρου, Αντώνης Ζαχαράτος, Δήμητρα Τζιόβα.
Φιλική συμμετοχή : Νίκος Βεντουράτος

Περιγραφή : Η Κορίννα δε μπορεί ακόμα να συνέλθει από το χθεσινό σοκ με τον Μάρκο. Ο Χάρης τη βλέπει να κλαίει κι αρχίζουν να θυμούνται ιστορίες από τα μαθητικά τους χρόνια… Το άτυχο ιστορικό της Κορίννας με τους άντρες είχε αρχίσει από τότε… Το ίδιο βράδυ, συναντιούνται στα εγκαίνια μιας έκθεσης μοντέρνας τέχνης. ‘Ολοι οι υπάλληλοι του περιοδικού είναι προσκεκλημένοι και προσπαθούν να καταλάβουν τι θέλει να πει ο ποιητής. Οι πάντες όμως μένουν άφωνοι -και ειδικά ο Χάρης- όταν η Κορίννα κλέβει την παράσταση με δικό της μουσικοχορευτικό σόου!Μακριά από τις καλλιτεχνικές περιηγήσεις των φίλων τους, η Βέρα κι ο Αναστάσης διασκεδάζουν σε ένα μπαρ. ‘Οταν όμως, ο Αναστάσης θελήσει η βραδιά τους να συνεχιστεί και στο σπίτι της Βέρας, εκείνη του αναφέρει για πρώτη φορά τον Δημητράκη…