Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΛΕΕΙ Σ’ΑΓΑΠΩ 007

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΛΕΕΙ Σ’ ΑΓΑΠΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7ο

Σενάριο: Μαρκέλλα Γρηγορίου, Αντιγόνη Παππά
Σκηνοθεσία : Στέφανος Κοντομάρης
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ρήγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Σκηνογραφία: Λία Ασβεστά
Οργάνωση εκτέλεσης παραγωγής:Σάκης Γώγος
Διεύθυνση εκτέλεσης παραγωγής: Μάριος Δαέλλης
Ενδυματολόγος: Νινέτα Ζαχαροπούλου
Μακιγιάζ: Ελένη Κάτσαρη
Μοντάζ: Κώστας Μπάρλος
Μουσική επιμέλεια: Σταμάτης Γιατράκος
Εκτέλεση παραγωγής : ON PRODUCTIONS

Πρωταγωνιστούν: ‘Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους (Κορίννα), Γιώργος Καραμίχος (Χάρης), Κλέων Γρηγοριάδης (Αναστάσης), Κωνσταντία Χριστοφορίδου (Βέρα).
Μέλπω Κωστή (Κατερίνα), Παντελής Καναράκης (‘Απο), Θωμάς Παλιούρας (Σπύρος), Πένυ Σταθάκη (Λίλυ), Θανάσης Κουρλαμπάς (Μίλτος), Τζένη Διαγούπη (Χαρούλα), Θοδωρής Θάνος, Νίκος Συμμεωνίδης, Ελένη Μπρισνοβάλη.
Στέφανος ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Χαρίκλεια η Μαίρη Χαλκιά.

Περιγραφή : Η συνάντηση του Χάρη και της Κορίννας στο εστιατόριο εξελίσσεται επεισοδιακά: η Κορίννα ανεβαίνει στη μηχανή του Χάρη αλλά μια απρόσεχτη κίνησή της, τους προσγειώνει απότομα στην … άσφαλτο! Η Βέρα και ο Αναστάσης, αγνοώντας το ατύχημα των φίλων τους, περνάνε την πρώτη τους νύχτα μαζί. ‘Ενα τηλεφώνημα, όμως, από το σπίτι όπου φιλοξενείται ο Δημητράκης, τους προσγειώνει απότομα στην πραγματικότητα. Ο Χάρης επιστρέφει τραυματίας από το νοσοκομείο και η Κορίννα προσφέρεται να γίνει για λίγο η νοσοκόμα του. Την επόμενη μέρα, η Κορίννα πανικόβλητη συνειδητοποιεί ότι ξέχασε στο σπίτι του ό,τι πολυτιμότερο έχει: το ημερολόγιό της! Εκεί μέσα κρύβεται ένα μυστικό που δεν πρέπει με κανέναν, μα κανέναν τρόπο να μάθει ποτέ ο Χάρης!