Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 1

<>ΜΑΖΙ ΣΟΥ – Επεισόδιο 1

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Πανταζούδης

Σενάριο: Κώστας Βαζάκας

Φωτογραφία: ‘Ενζο Καρανάσιος

Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση

Ενδυματολογία: Ελίνα Μαντζάκου

Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Μοντάζ: Δημοσθένης Ράπτης

Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA

Παίζουν οι ηθοποιοί: Αποστόλης Τότσικας (‘Αρης), Μαριλύ Μήλια (Ζωή), Ράνια Σχίζα (Ελένη), Τάσος Νούσιας (Στέφανος Αναστασίου), Κλειώ – Δανάη Oθωναίου (Σοφία), Ανδρέας Νάτσιος (Μάρκος), Νίκος Νικολάου (Λεωνίδας), Ντίνα (Ζωή Καραβασίλη)

Περιγραφή

Ο ‘Αρης είναι 17 χρονών και μεγαλώνει στο ορφανοτροφείο. Παιδί με δυσκολία στην επικοινωνία έχει αφεθεί στα χέρια της κοινωνικής λειτουργού Σοφίας με την οποία έχει μια σχέση εμπιστοσύνης. ‘Οταν εκείνη αποφασίζει να παντρευτεί και να φύγει, ο ‘Αρης σπάει τα αρχεία του ιδρύματος και ανοίγει για πρώτη φορά τον φάκελο του. Εκεί διαβάζει δυο πράγματα που του αλλάζουν την ζωή. Και το σκάει πηδώντας από ένα παράθυρο.

Την ίδια στιγμή η 17 χρονη Ζωή, κόρη μιας φιλόδοξης και μάχιμης πολιτικού, έχει ανάγκη από προσοχή κι έναν πατέρα που έχει εξαφανιστεί χωρίς να της το γιατί. ‘Οταν τον συναντάει μαθαίνει πως οι γονείς της δεν την υπολόγισαν στα σχέδια τους. Πληγωμένη το σκάει απ’ το σπίτι με σκοπό να φτάσει στον ‘Εβρο, όπου υπηρετεί το αγόρι της την στρατιωτική του θητεία. Ο ‘Αρης και η Ζωή συναντιώνται τυχαία στο τρένο και το ταξίδι τους δεν ξεκινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αλλά τώρα πια είναι πολύ αργά για να γυρίσουν πίσω.