Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 581

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 581

Περίληψη: Η Νταίζη, μην αντέχοντας να κουβαλάει άλλο το μυστικό μόνη της, εκμυστηρεύεται στη Στέλλα την αλήθεια για τον Χρήστο και τα διαμάντια. Ο Ρούσσος εξηγεί στην Αμαλία ότι δεν ευθύνονται ο Στέφανος και η Εριέττα για το έμφραγμα που έπαθε. Η Μελίτα, αγνοώντας αυτήν την εξέλιξη, δίνει γραπτή κατάθεση και επισημοποιεί τη μαρτυρία της, βάζοντας έτσι την Εριέττα σε μεγάλες περιπέτειες. Η Αμαλία δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Μελίτα πήγε και κατέθεσε ψέματα και την προειδοποιεί να μην μιλήσει στον Πέτρο για αυτό που έκανε, διότι η κατάστασή του απαιτεί ηρεμία. Στα χέρια της Νταίζης φτάνει, με παράξενο τρόπο, ένα γράμμα από τον πατέρα της, τον Λύτρα. Σε αυτό, ο Λύτρας την πληροφορεί ότι έχει εμπιστευτεί στον Πέτρο πολύτιμους λίθους για εκείνη, ως ένδειξη συγνώμης που την παράτησε. Ο Στέφανος πληροφορείται την κίνηση της Μελίτας και της μιλάει με εξευτελιστικό τρόπο, ενώ εκείνη του δηλώνει πως ό,τι κάνει το κάνει επειδή τον αγαπάει. Ο Ηλίας αναφέρει στη Δάφνη πως ο άγνωστος άντρας τον επισκέφθηκε στην Εδέμ και μάλιστα φύτεψαν μαζί και ένα δέντρο. Η Νταίζη επισκέπτεται τον Ρούσσο στο νοσοκομείο και του ζητάει την περιουσία που της άφησε ο πατέρας της.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Αλέξανδρος Σταύρου (Στέφανος Καρτάλης), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου), Βασίλης Μπισμπίκης (Λευτέρης Πολίτης), Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου), Μαριάννα Πολυχρονίδη (Νταίζη Καρρά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος Μάνεσης), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Σωκράτης Αλαφούζος (Θάνος Ευθυμίου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου), Γιάννης Ζαφείρης (Παναγιώτης), η Χριστίνα Θεοδωροπούλου (Στέλλα Φωκά), η Στέλλα Παπαδημητρίου (Αντιγόνη Λαζαρίδη) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Κυρίτσης

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Ευριπίδης Διονυσιάδης, Πανωραία Καπώνη, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου