Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 582

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 582

Περίληψη: Η Αμαλία πετάει κακήν κακώς την Νταίζη έξω από το δωμάτιο του Ρούσσου, Εκείνη όμως, της δηλώνει πως δεν θα ησυχάσει αν ο Πέτρος δεν της δώσει όσα της χρωστάει. Ο Στέφανος υποψιάζεται ότι αυτός που φρόντισε να φτάσει το γράμμα στα χέρια της Νταίζης είναι ο άγνωστος άντρας. Η μεγαλύτερή του έννοια όμως, είναι να βρει τρόπο να ξεμπλέξει την Εριέττα από τον φόνο της ‘Αννας. Η Εύα, με τη βοήθεια του Λευτέρη, αναζητά παντού τη Μαρίλια, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Λουκάς και η Νόρα προσπαθούν να περάσουν στιγμές ηρεμίας με την κορούλα τους, αλλά οι εξελίξεις δεν τους αφήνουν. Η Νταίζη λέει στον Χρήστο ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει την προδοσία του και του ζητάει να της φέρει πίσω τα διαμάντια και να εξαφανιστεί από τη ζωή της. Ο Πέτρος συνέρχεται και η Αμαλία τού εξηγεί ότι όλοι ψάχνουν έναν άγνωστο άντρα. Ο Πέτρος όμως, της δηλώνει ότι εκείνο το βράδυ δεν τον επισκέφθηκε κανείς. Η Νόρα εξηγεί στην Νταίζη ότι το γράμμα του Λύτρα δεν την καλύπτει νομικά για να διεκδικήσει τους πολύτιμους λίθους από τον Πέτρο, και ότι χρειάζεται κάτι περισσότερο ως αποδεικτικό στοιχείο. Η Μελίτα λέει στον Πέτρο ότι αναίρεσε το άλλοθι της Εριέττας και ο Πέτρος δείχνει σύμφωνος με την κίνησή της.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Αλέξανδρος Σταύρου (Στέφανος Καρτάλης), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου), Βασίλης Μπισμπίκης (Λευτέρης Πολίτης), Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου), Μαριάννα Πολυχρονίδη (Νταίζη Καρρά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος Μάνεσης), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Σωκράτης Αλαφούζος (Θάνος Ευθυμίου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου), Γιάννης Ζαφείρης (Παναγιώτης), η Χριστίνα Θεοδωροπούλου (Στέλλα Φωκά), η Στέλλα Παπαδημητρίου (Αντιγόνη Λαζαρίδη) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Κυρίτσης

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Ευριπίδης Διονυσιάδης, Πανωραία Καπώνη, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου