Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 584

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 584

Περίληψη: Ο Παναγιώτης λέει στην Εριέττα ότι ο ίδιος πιστεύει στην αθωότητά της, αλλά για να απαλλαγεί από την κατηγορία του φόνου της ‘Αννας, πρέπει να βρεθούν και στοιχεία που την τεκμηριώνουν. Ο Χρήστος, μάταια, προσπαθεί να πείσει την Νταίζη πως ό,τι έκανε το έκανε για το καλό της. Εκείνη του ζητάει να της αποκαλύψει τους συνεργάτες του. Η Αγγέλα διαφωνεί με τη Μαρίλια που θέλει να κρατήσει το παιδί και της εξηγεί τις ευθύνες τού να μεγαλώνεις ένα παιδί σε αυτήν την ηλικία. Ο Στέφανος είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην μπει η Εριέττα στη φυλακή. Πιέζει την Αντιγόνη να του αποκαλύψει την αλήθεια, γιατί πιστεύει ότι εκείνη έδωσε εντολή στον Χρήστο να σκοτώσει την ‘Αννα. Ο Πέτρος βγαίνει από το νοσοκομείο και η Αμαλία τον φιλοξενεί στο σπίτι της. Ο Λουκάς προειδοποιεί την Νταίζη πως, αν η αστυνομία ερευνήσει περισσότερο την υπόθεση των διαμαντιών και φτάσει στην αλήθεια, ο Χρήστος κινδυνεύει να μπλέξει άσχημα. Η Νταίζη όμως, είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τον Χρήστο να πάει φυλακή, με κανέναν τρόπο. Στο μεταξύ, η Νόρα λαμβάνει ένα περίεργο πακέτο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Αλέξανδρος Σταύρου (Στέφανος Καρτάλης), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου), Βασίλης Μπισμπίκης (Λευτέρης Πολίτης), Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου), Μαριάννα Πολυχρονίδη (Νταίζη Καρρά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος Μάνεσης), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Σωκράτης Αλαφούζος (Θάνος Ευθυμίου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου), Γιάννης Ζαφείρης (Παναγιώτης), η Χριστίνα Θεοδωροπούλου (Στέλλα Φωκά), η Στέλλα Παπαδημητρίου (Αντιγόνη Λαζαρίδη) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Κυρίτσης

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Ευριπίδης Διονυσιάδης, Πανωραία Καπώνη, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου