Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 586

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 586

Περίληψη: Η Αντιγόνη αποκαλύπτει στον Στέφανο ότι είχε δει έναν πίνακα με τη μητέρα του Νικόλα. Ο Παναγιώτης προειδοποιεί τον Λουκά ότι η Εριέττα θα συλληφθεί σύντομα, καθώς ο εισαγγελέας απαίτησε ξαφνικά να ολοκληρωθεί η προανάκριση και να του παραδοθεί ο φάκελος για να ασκηθούν διώξεις. Ο Λουκάς υποψιάζεται ότι πίσω από αυτήν την απότομη βιασύνη του εισαγγελέα κρύβεται ο Ρούσσος. Η Αμαλία πιέζει τον Πέτρο να της δώσει απαντήσεις για τον άγνωστο άντρα. Η Εύα πείθει τελικά τη Μαρίλια να πάνε στη γυναικολόγο για να σιγουρευτούν ότι όλα πάνε καλά με την εγκυμοσύνη της. Η Αμαλία μαθαίνει από τον Λουκά πως ο Πέτρος υποκινεί τη σύλληψη της Εριέττας και αποφασίζει να τον διώξει από το σπίτι. Η Εριέττα δεν αναγνωρίζει στο πρόσωπο της μάνας του Νικόλα τη γυναίκα της προσωπογραφίας. Η Νταίζη ξεκαθαρίζει στον Πέτρο ότι θα διεκδικήσει αυτά που της χρωστάει με κάθε τρόπο, όμως εκείνος της εξηγεί ότι δεν έχει αποδείξεις γι’ αυτά που ισχυρίζεται. Ο πίνακας με την προσωπογραφία της γυναίκας φτάνει στα χέρια του Λουκά.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Αλέξανδρος Σταύρου (Στέφανος Καρτάλης), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου), Βασίλης Μπισμπίκης (Λευτέρης Πολίτης), Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου), Μαριάννα Πολυχρονίδη (Νταίζη Καρρά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος Μάνεσης), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Σωκράτης Αλαφούζος (Θάνος Ευθυμίου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου), Γιάννης Ζαφείρης (Παναγιώτης), η Χριστίνα Θεοδωροπούλου (Στέλλα Φωκά), η Στέλλα Παπαδημητρίου (Αντιγόνη Λαζαρίδη) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Κυρίτσης

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Ευριπίδης Διονυσιάδης, Πανωραία Καπώνη, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου