Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 587

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 587

Περίληψη: Η Μαρίλια εξετάζεται από γυναικολόγο και μαθαίνει ότι η εγκυμοσύνη της δεν είναι φυσιολογική. Νομίζει όμως, ότι πρόκειται για συνωμοσία ανάμεσα στη γυναικολόγο και την Εύα, για να την πείσουν να κάνει έκτρωση. Ο Λουκάς δείχνει τον πίνακα στην Αμαλία, αλλά εκείνη δεν αναγνωρίζει τη γυναίκα. Η Νταίζη προειδοποιεί τον Στέφανο να μην μπλέξουν τον Χρήστο στην υπόθεση των διαμαντιών και του φόνου της ‘Αννας. Αλλιώς, απειλεί ότι θα καταθέσει επισήμως όλη την αλήθεια και θα μπλέξουν όλοι. Ο Πέτρος βλέπει τη γυναίκα που απεικονίζεται στον πίνακα και ενημερώνει άμεσα την Αντιγόνη να αρνηθεί ότι την γνωρίζει. Η Εύα ζητάει τη βοήθεια του Νικόλα, για να κάνει η Μαρίλια νέες εξετάσεις και να πειστεί να προχωρήσει με την επέμβαση. Η Αντιγόνη αναγνωρίζει στον πίνακα τη μητέρα του Λουκά και της Εριέττας, αλλά δεν τους το αποκαλύπτει. Στα χέρια του Λουκά φτάνει το συμφωνητικό που είχαν υπογράψει ο Λύτρας με τον Ρούσσο για την κληρονομιά της Νταίζης. Στο συμφωνητικό όμως, υπάρχει ένας ηλικιακός όρος ο οποίος βάζει και τον Νικόλα μέσα στο παιχνίδι της διεκδίκησης. Η Νταίζη προτείνει στον Χρήστο να φύγει από τη χώρα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Αλέξανδρος Σταύρου (Στέφανος Καρτάλης), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου), Βασίλης Μπισμπίκης (Λευτέρης Πολίτης), Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου), Μαριάννα Πολυχρονίδη (Νταίζη Καρρά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος Μάνεσης), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Σωκράτης Αλαφούζος (Θάνος Ευθυμίου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου), Γιάννης Ζαφείρης (Παναγιώτης), η Χριστίνα Θεοδωροπούλου (Στέλλα Φωκά), η Στέλλα Παπαδημητρίου (Αντιγόνη Λαζαρίδη) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Κυρίτσης

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Ευριπίδης Διονυσιάδης, Πανωραία Καπώνη, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου