Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 588

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 588

Περίληψη: Ο Λουκάς προβληματίζεται αν πρέπει να αποκαλύψει στον αστυνόμο την ανάμειξη του Χρήστου στην υπόθεση των διαμαντιών, διότι έτσι θα μπλεχτούν και οι άλλοι. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί και να αφήσει την Εριέττα αβοήθητη να πάει στη φυλακή. Η Νόρα τού προτείνει να ενημερωθούν πρώτα για όσα περιέχονται στο κατηγορητήριο και μετά να προβούν σε κινήσεις. Η Αμαλία επισκέπτεται τη Μελίτα και τον Πέτρο και έρχεται σε ανοιχτή σύγκρουση μαζί τους για το θέμα της Εριέττας. Ο Λευτέρης νιώθει παραμελημένος από την Εύα. Οι δυο τους καυγαδίζουν και εκείνος της λέει ότι, όπως έχουν γίνει τα πράγματα, είναι καλύτερο να χωρίσουν. Η Μαρίλια βεβαιώνεται για τα προβλήματα της εγκυμοσύνης της και καταλαβαίνει ότι όσα της έλεγε η Εύα ήταν αλήθεια. ‘Ετσι, ζητάει από τον Νικόλα να γυρίσουν μαζί στο σπίτι, διότι ντρέπεται να δει την Εύα, ύστερα από όσα της είπε. Ο Νικόλας μαθαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δικαιούται και ο ίδιος μερίδιο από την περιουσία που άφησε ο Λύτρας στην Νταίζη. Η Εύα συνοδεύει τη Μαρίλια στο νοσοκομείο για την επέμβαση. Ο Παναγιώτης επισκέπτεται την Νταίζη και ζητάει να του πει πού βρίσκεται ο Χρήστος.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Αλέξανδρος Σταύρου (Στέφανος Καρτάλης), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου), Βασίλης Μπισμπίκης (Λευτέρης Πολίτης), Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου), Μαριάννα Πολυχρονίδη (Νταίζη Καρρά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος Μάνεσης), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Σωκράτης Αλαφούζος (Θάνος Ευθυμίου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου), Γιάννης Ζαφείρης (Παναγιώτης), η Χριστίνα Θεοδωροπούλου (Στέλλα Φωκά), η Στέλλα Παπαδημητρίου (Αντιγόνη Λαζαρίδη) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Κυρίτσης

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Ευριπίδης Διονυσιάδης, Πανωραία Καπώνη, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου