Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 589

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 589

Περίληψη: Η Εριέττα οδηγείται στο κελί και ο Λουκάς με τη Νόρα προσπαθούν να την εμψυχώσουν, εξηγώντας της ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να την απαλλάξουν από τις κατηγορίες. Η Μελίτα ανησυχεί μήπως η Αμαλία πραγματοποιήσει την απειλή της να καταθέσει υπέρ της Εριέττας. Ο Πέτρος την συμβουλεύει να μην ανακαλέσει την κατάθεσή της, διότι θα φανεί αναξιόπιστη μάρτυρας. Η Αμαλία ανακοινώνει στον Λουκά και τη Νόρα πως η ίδια θα καταθέσει ενόρκως ότι η Μελίτα λέει ψέματα, καθώς το μυαλό της είναι ταραγμένο και δεν ξέρει πια τι κάνει. Η Νταίζη ζητάει από τη Στέλλα να ενημερώσει τον Χρήστο ότι τον ψάχνει ο αστυνόμος. Η Μαρίλια μπαίνει στο νοσοκομείο για την επέμβαση και η Εύα είναι διαρκώς δίπλα της. Ο Λουκάς ενημερώνει την Νταίζη για το συμφωνητικό της κληρονομιάς και ότι θα αναγκαστεί να την μοιραστεί με τον Νικόλα. Η Νταίζη παρουσιάζει το συμφωνητικό στον Ρούσσο και του ζητάει να φροντίσει να της παραδοθούν άμεσα τα πενήντα διαμάντια.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Αλέξανδρος Σταύρου (Στέφανος Καρτάλης), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου), Βασίλης Μπισμπίκης (Λευτέρης Πολίτης), Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου), Μαριάννα Πολυχρονίδη (Νταίζη Καρρά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος Μάνεσης), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Σωκράτης Αλαφούζος (Θάνος Ευθυμίου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου), Γιάννης Ζαφείρης (Παναγιώτης), η Χριστίνα Θεοδωροπούλου (Στέλλα Φωκά), η Στέλλα Παπαδημητρίου (Αντιγόνη Λαζαρίδη) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Κυρίτσης

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Ευριπίδης Διονυσιάδης, Πανωραία Καπώνη, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου