Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 590

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 590

Περίληψη: Η Αμαλία κατηγορεί τον Πέτρο ότι καταχράστηκε την κληρονομιά της Νταίζης και τον προειδοποιεί ότι δεν θα του επιτρέψει να αγγίξει την περιουσία της για να καλύψει τα σπασμένα. Ο Λευτέρης προσπαθεί να προσεγγίσει την Εύα και να συζητήσει μαζί της, αλλά εκείνη αρνείται. Η Νταίζη επισκέπτεται τον Νικόλα και του προτείνει να συμμαχήσουν εναντίον του Ρούσσου, προκειμένου να διεκδικήσουν την κληρονομιά. Μετά, θα αποφασίσουν πώς θα την χωρίσουν. Η Νόρα ανησυχεί για το επαγγελματικό μέλλον του Λουκά και νιώθει άσχημα που η Στέλλα ασχολείται όλη μέρα με τη Ρεγγίνα. Η επέμβαση της Μαρίλιας ολοκληρώνεται με επιτυχία. Η Αμαλία προσπαθεί να συνεφέρει τη Μελίτα, αλλά συνειδητοποιεί ότι είναι τόσο τυφλωμένη από ζήλεια και μίσος προς την Εριέττα, που είναι μάταιο να συζητάει πια μαζί της. Ο Νικόλας και η Νταίζη ξεκαθαρίζουν στον Ρούσσο ότι θα κινηθούν δικαστικά και θα πάρουν όσα τους χρωστάει. Ο Χρήστος βγάζει πλαστά χαρτιά για να φύγει από τη χώρα, δίχως να γνωρίζει ότι η αστυνομία τον παρακολουθεί.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Αλέξανδρος Σταύρου (Στέφανος Καρτάλης), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου), Βασίλης Μπισμπίκης (Λευτέρης Πολίτης), Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου), Μαριάννα Πολυχρονίδη (Νταίζη Καρρά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος Μάνεσης), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Σωκράτης Αλαφούζος (Θάνος Ευθυμίου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου), Γιάννης Ζαφείρης (Παναγιώτης), η Χριστίνα Θεοδωροπούλου (Στέλλα Φωκά), η Στέλλα Παπαδημητρίου (Αντιγόνη Λαζαρίδη) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Κυρίτσης

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Ευριπίδης Διονυσιάδης, Πανωραία Καπώνη, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου