Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 591

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 591

Περίληψη: Η Νταίζη και ο Νικόλας συμφωνούν να μοιράσουν την κληρονομιά στη μέση. Ο Λουκάς αναλαμβάνει την υπόθεση, με τον όρο ότι θα πληρωθεί για τις υπηρεσίες του. Ο Πέτρος ζητάει από την Αντιγόνη να τον βοηθήσει με την αποπληρωμή της κληρονομιάς, καθώς μαζί την καταχράστηκαν και την επένδυσαν σε άλλες δουλειές. Εκείνη όμως, αρνείται να τον βοηθήσει. Ο Ρούσσος αντιλαμβάνεται, για πρώτη φορά, ότι θα αντιμετωπίσει σοβαρές συνέπειες από το πειθαρχικό του δικηγορικού συλλόγου. Η Μελίτα προτείνει στον Στέφανο να γυρίσει κοντά της και, για αντάλλαγμα, θα αλλάξει την κατάθεσή της. Η Νταίζη αποχαιρετάει τον Χρήστο και τον προτρέπει να φύγει άμεσα από τη χώρα. Η Εριέττα μεταφέρεται στον ανακριτή για την απολογία της. Ο Στέφανος είναι εκεί για να την εμψυχώσει. Ο Πέτρος προτείνει στον Νικόλα να του δώσει τη μισή κληρονομιά και να αφήσει την Νταίζη να ζητήσει την άλλη μισή από την Αντιγόνη. Ο Νικόλας όμως, υπερασπίζεται την Νταίζη και αρνείται. Η Μαρίλια επιστρέφει στο σπίτι και η Εύα αποφασίζει να πάει να μιλήσει στον Λευτέρη. ‘Ομως και πάλι δεν καταφέρνουν να βρουν σημείο επαφής. Η Αμαλία μπλοκάρει τους κοινούς της τραπεζικούς λογαριασμούς με τον Πέτρο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Αλέξανδρος Σταύρου (Στέφανος Καρτάλης), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου), Βασίλης Μπισμπίκης (Λευτέρης Πολίτης), Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου), Μαριάννα Πολυχρονίδη (Νταίζη Καρρά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος Μάνεσης), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Σωκράτης Αλαφούζος (Θάνος Ευθυμίου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου), Γιάννης Ζαφείρης (Παναγιώτης), η Χριστίνα Θεοδωροπούλου (Στέλλα Φωκά), η Στέλλα Παπαδημητρίου (Αντιγόνη Λαζαρίδη) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Κυρίτσης

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Ευριπίδης Διονυσιάδης, Πανωραία Καπώνη, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου