Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 592

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 592

Περίληψη: Η Νταίζη μαθαίνει πως η Αντιγόνη όχι μόνο ήξερε για την κληρονομιά, αλλά την καταχράστηκε μαζί με τον Ρούσσο και δεν σκόπευε να της την αναφέρει ποτέ. Γίνεται έξαλλη και της δηλώνει ότι, από εδώ και πέρα, θα της κάνει τη ζωή κόλαση. Η Δάφνη εξηγεί στον Λευτέρη πως η Εύα έχει κάνει πολλά λάθη, αλλά, τώρα, προτεραιότητά της είναι να φανεί σωστή μητέρα. Οπότε, αν την αγαπάει πρέπει να την κατανοήσει και να βρει τρόπο να την πλησιάσει. Η Νταίζη απειλεί τον Ρούσσο ότι θα βγάλει την υπόθεση στη δημοσιότητα. Γι’ αυτό, καλά θα κάνει να της επιστρέψει άμεσα την κληρονομιά της. Η Αντιγόνη υποστηρίζει ότι τα λεφτά της κληρονομιάς, που άφησε ο Λύτρας για την Νταίζη, ήταν δικά της. ‘Ομως ο Στέφανος δεν την πιστεύει πια. Στο μεταξύ, ο άγνωστος άντρας δημοσιοποιεί την υπόθεση στέλνοντας το συμφωνητικό στις εφημερίδες.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Αλέξανδρος Σταύρου (Στέφανος Καρτάλης), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου), Βασίλης Μπισμπίκης (Λευτέρης Πολίτης), Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου), Μαριάννα Πολυχρονίδη (Νταίζη Καρρά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος Μάνεσης), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Σωκράτης Αλαφούζος (Θάνος Ευθυμίου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου), Γιάννης Ζαφείρης (Παναγιώτης), η Χριστίνα Θεοδωροπούλου (Στέλλα Φωκά), η Στέλλα Παπαδημητρίου (Αντιγόνη Λαζαρίδη) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Κυρίτσης

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Ευριπίδης Διονυσιάδης, Πανωραία Καπώνη, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου