Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 600

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 600

Περίληψη: Η εσωτερική αιμορραγία της Εριέττας δεν λέει να σταματήσει και είναι πιθανό να χρειάζεται μια επιπλέον χειρουργική επέμβαση. Η Νόρα επισκέπτεται τον Χρήστο στο κελί για να τον προετοιμάσει για την απολογία του στον ανακριτή. Ο Λευτέρης βρίσκει τον Θάνο και τον προειδοποιεί να μην ξαναενοχλήσει την Εύα. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αναγκαστεί να καταφύγει στη βία. Ο Θάνος όμως, δεν πτοείται από τις απειλές του. Πλησιάζει και πάλι την Εύα και της ξεκαθαρίζει πως αυτά που κυνηγάει στη ζωή του, συνήθως τα κερδίζει. Η Αμαλία επισκέπτεται τον Στέφανο και τον Λουκά στο νοσοκομείο και εύχεται να πιαστεί αυτός που πυροβόλησε την Εριέττα, αγνοώντας ότι πρόκειται για την ίδια της την κόρη. Ο ανακριτής αποφασίζει την προφυλάκιση του Χρήστου και η Νταίζη είναι απαρηγόρητη. Ο Ηλίας αρνείται να δεχτεί την παρουσία της γυναίκας που η Δάφνη προσέλαβε για να τον φροντίζει και αντιδρά επιθετικά.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Αλέξανδρος Σταύρου (Στέφανος Καρτάλης), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου), Βασίλης Μπισμπίκης (Λευτέρης Πολίτης), Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου), Μαριάννα Πολυχρονίδη (Νταίζη Καρρά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος Μάνεσης), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Σωκράτης Αλαφούζος (Θάνος Ευθυμίου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου), Γιάννης Ζαφείρης (Παναγιώτης), η Χριστίνα Θεοδωροπούλου (Στέλλα Φωκά), η Στέλλα Παπαδημητρίου (Αντιγόνη Λαζαρίδη) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Κυρίτσης

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Ευριπίδης Διονυσιάδης, Πανωραία Καπώνη, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου