Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 602

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 602

Περίληψη: Η Νταίζη προσπαθεί να περιποιηθεί το τραύμα του Χρήστου, αλλά συνειδητοποιεί ότι πρέπει να τον δει επειγόντως ένας γιατρός. Η κατάσταση της υγείας της Εριέττας δείχνει να βελτιώνεται, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Λουκά, τον Στέφανο και την υπόλοιπη παρέα. Τα νέα όμως, φέρνουν πανικό στη Μελίτα, η οποία φοβάται ότι σύντομα θα αποκαλυφθεί η πράξη της. ‘Ετσι, αποφασίζει να ενδώσει στις πιέσεις της Αμαλίας να πάνε μαζί ένα ταξίδι στο Λονδίνο. Η Αμαλία χαίρεται, θεωρώντας ότι η Μελίτα συνέρχεται ψυχολογικά. Δηλώνει στον Πέτρο ότι θα γυρίσουν πίσω μόνο όταν βεβαιωθεί ότι τίποτα πια δεν θα ταράξει τη ζωή τους. Η Δάφνη, τυχαία, επισκέπτεται το σπίτι του Νικόλα και πέφτει πάνω στην Νταίζη και τον Χρήστο. Η Νταίζη την ικετεύει να μην τους καρφώσει στην αστυνομία και η Δάφνη πείθεται, μπροστά στην έκδηλη αγάπη της Νταίζης για τον Χρήστο. Ο Νικόλας περιποιείται το τραύμα του Χρήστου, αλλά ξεκαθαρίζει στην Νταίζη πως μόλις βελτιωθεί η κατάστασή του, πρέπει να τον πάρει και να φύγουν αμέσως από το σπίτι του. Η Νόρα γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει πως και η Στέλλα έχει ανάμειξη στην υπόθαλψη του δραπέτη Χρήστου. Η Εύα κάνει μήνυση στον Θάνο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Αλέξανδρος Σταύρου (Στέφανος Καρτάλης), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου), Βασίλης Μπισμπίκης (Λευτέρης Πολίτης), Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου), Μαριάννα Πολυχρονίδη (Νταίζη Καρρά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος Μάνεσης), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Σωκράτης Αλαφούζος (Θάνος Ευθυμίου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου), Γιάννης Ζαφείρης (Παναγιώτης), η Χριστίνα Θεοδωροπούλου (Στέλλα Φωκά), η Στέλλα Παπαδημητρίου (Αντιγόνη Λαζαρίδη) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Κυρίτσης

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Ευριπίδης Διονυσιάδης, Πανωραία Καπώνη, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου