Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 603

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 603

Περίληψη: Ο Λουκάς συμβουλεύει τον Χρήστο να παραδοθεί, πριν πάρει στον λαιμό του και τους υπόλοιπους που τον καλύπτουν. Η Νταίζη όμως, αρνείται και του εξηγεί ότι θα κάνει τα πάντα για να τον φυγαδεύσει. Ο Λουκάς και η Νόρα πληροφορούνται τα νέα από τον Στέφανο. Αποφασίζουν να μην βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα, αφού η Εριέττα δεν έχει συνέλθει ακόμα πλήρως. Η Εύα λαμβάνει μια ανθοδέσμη και ένα σημείωμα από τον Θάνο και καταλαβαίνει ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά Αποφασίζει να συναντήσει την πρώην γυναίκα του. Εκείνη την πληροφορεί ότι ο Θάνος είχε και στο παρελθόν ψυχολογικά προβλήματα. Ο Νικόλας υπογράφει τα συμβόλαια με τον Πέτρο και εισπράττει την κληρονομιά. Ειδοποιεί και την Νταίζη να εισπράξει το δικό της μερίδιο. Ο Πέτρος ξεκαθαρίζει στον Λουκά ότι θα αποσύρει τις αγωγές και την καταγγελία στο πειθαρχικό και επιθυμεί να σταματήσουν όλα μεταξύ τους. Ο Λουκάς μαθαίνει ότι η Μελίτα ετοιμάζεται να φύγει. Αυτό θορυβεί τον Στέφανο, που την θεωρεί υπεύθυνη για την κατάσταση της Εριέττας. Η Νταίζη, με τη βοήθεια της Στέλλας, εφοδιάζει με τρόφιμα το σπίτι του Νικόλα και η αστυνομία την εντοπίζει.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Αλέξανδρος Σταύρου (Στέφανος Καρτάλης), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου), Βασίλης Μπισμπίκης (Λευτέρης Πολίτης), Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου), Μαριάννα Πολυχρονίδη (Νταίζη Καρρά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος Μάνεσης), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Σωκράτης Αλαφούζος (Θάνος Ευθυμίου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου), Γιάννης Ζαφείρης (Παναγιώτης), η Χριστίνα Θεοδωροπούλου (Στέλλα Φωκά), η Στέλλα Παπαδημητρίου (Αντιγόνη Λαζαρίδη) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Κυρίτσης

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Ευριπίδης Διονυσιάδης, Πανωραία Καπώνη, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου