Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 604

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 604

Περίληψη: Η αστυνομία κάνει έρευνα στο σπίτι του Νικόλα αλλά δεν βρίσκει τον Χρήστο εκεί. Η Στέλλα και η Νταίζη συλλαμβάνονται και οδηγούνται στην Ασφάλεια. Σύντομα, τις ακολουθεί και ο Νικόλας. Ο Θάνος πλησιάζει τη Μαρίλια και της ζητάει να μην μπει εμπόδιο στη σχέση του με την Εύα. Εκείνη τον προειδοποιεί να μην ξαναπλησιάσει την οικογένειά της. Η Εύα, διαισθανόμενη τον κίνδυνο, αποφασίζει να πάει στον εισαγγελέα και να τον ενημερώσει για την ιστορία με τον Θάνο, ελπίζοντας ότι θα παρέμβει. Ο Λουκάς μαζεύει τη Στέλλα από την Ασφάλεια και εκείνη του λέει ότι δεν μετανιώνει, διότι νιώθει υποχρεωμένη να βοηθήσει τη γυναίκα που της έσωσε τη ζωή. Ο Παναγιώτης εξηγεί στον Νικόλα ότι θα μπορούσε να είχε μπλέξει πολύ άσχημα και προειδοποιεί την Νταίζη να μην προσπαθήσει να φυγαδεύσει τον Χρήστο, γιατί θα την παρακολουθεί συνέχεια. Η Νταίζη όμως, είναι απαρηγόρητη, αφού συνειδητοποιεί ότι έχασε τον Χρήστο για πάντα. Η Μελίτα επισκέπτεται τη Νόρα και την προειδοποιεί ότι η Εριέττα, μόλις συνέλθει, θα θελήσει να την εκδικηθεί. ‘Ετσι οι υποψίες της Νόρας για την εμπλοκή της στην απόπειρα δολοφονίας επιβεβαιώνονται.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Αλέξανδρος Σταύρου (Στέφανος Καρτάλης), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου), Βασίλης Μπισμπίκης (Λευτέρης Πολίτης), Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου), Μαριάννα Πολυχρονίδη (Νταίζη Καρρά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος Μάνεσης), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Σωκράτης Αλαφούζος (Θάνος Ευθυμίου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου), Γιάννης Ζαφείρης (Παναγιώτης), η Χριστίνα Θεοδωροπούλου (Στέλλα Φωκά), η Στέλλα Παπαδημητρίου (Αντιγόνη Λαζαρίδη) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Κυρίτσης

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Ευριπίδης Διονυσιάδης, Πανωραία Καπώνη, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου