Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 605

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 605

Περίληψη: Ο Λουκάς λέει στον Στέφανο ότι καλό θα είναι να περιμένουν να συνέλθει εντελώς η Εριέττα, πριν ξεκινήσουν πάλι τον πόλεμο με τον Ρούσσο. Η Στέλλα προσπαθεί να παρηγορήσει την Νταίζη, αλλά εκείνη δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της μακριά από τον Χρήστο και είναι πεπεισμένη ότι τον έχασε οριστικά. Η Νόρα και ο Λουκάς αποφασίζουν να πουν στην Αμαλία την αλήθεια για τη Μελίτα, προτού μιλήσουν στην αστυνομία. Ο Θάνος πλησιάζει την Αγγέλα, ενώ έχει βγάλει βόλτα τον μικρό ‘Αγγελο. Αυτό θορυβεί πολύ την Εύα. Ο Στέφανος επισκέπτεται τη Μελίτα και την κατηγορεί για την απόπειρα δολοφονίας της Εριέττας, αλλά εκείνη τα αρνείται όλα. Η Αμαλία αρνείται να πιστέψει όσα της λένε ο Λουκάς και η Νόρα για τη Μελίτα. Αλλά και ο Πέτρος γίνεται έξαλλος, πιστεύοντας ότι χρησιμοποιούν τη Μελίτα για να χτυπήσουν εκείνον. Δηλώνει ότι ο πόλεμος μεταξύ τους θα κορυφωθεί και θα είναι αμείλικτος. Η Νταίζη ζητάει από τον Λουκά να φροντίσει το παιδί τους και να αναλάβει τα κληρονομικά της. Ο Λουκάς νιώθει ότι τον αποχαιρετάει.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Αλέξανδρος Σταύρου (Στέφανος Καρτάλης), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου), Βασίλης Μπισμπίκης (Λευτέρης Πολίτης), Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου), Μαριάννα Πολυχρονίδη (Νταίζη Καρρά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος Μάνεσης), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Σωκράτης Αλαφούζος (Θάνος Ευθυμίου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου), Γιάννης Ζαφείρης (Παναγιώτης), η Χριστίνα Θεοδωροπούλου (Στέλλα Φωκά), η Στέλλα Παπαδημητρίου (Αντιγόνη Λαζαρίδη) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Κυρίτσης

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Ευριπίδης Διονυσιάδης, Πανωραία Καπώνη, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου