Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 607

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 607

Περίληψη: Η Εύα λαμβάνει ένα ακόμα δώρο από τον Θάνο, αυτή τη φορά με ένα σημείωμα που αφορά τον μικρό ‘Αγγελο. Θορυβημένη, αποφασίζει να ενημερώσει τον Στέφανο γι’ αυτά που συμβαίνουν. Ο Στέφανος, με τη σειρά του, την καθησυχάζει και της λέει πως δεν πρόκειται να αφήσει να συμβεί τίποτα ούτε σ’ εκείνη ούτε στο παιδί τους. Ο Παναγιώτης παίρνει γραπτή κατάθεση από την Εριέττα, όπου δηλώνει ότι ο άνθρωπος που την πυροβόλησε ήταν η Μελίτα. Στη συνέχεια, επισκέπτεται τον Ρούσσο και τον ενημερώνει ότι η Μελίτα θα χρειαστεί να πάει στην Ασφάλεια για ανάκριση και θα ήταν καλό να την προετοιμάσει. Ο Λουκάς είναι ανήσυχος με τη συμπεριφορά και το κρυφτό του Αραβαντινού και μοιράζεται τους προβληματισμούς του με τον Νικόλα. Η Μελίτα οδηγείται στην Ασφάλεια, προκειμένου να ανακριθεί. Στο πλευρό της στέκεται ο Πέτρος, ο οποίος την συνοδεύει. Ο Στέφανος πηγαίνει και βρίσκει τον Θάνο. Με την απειλή όπλου, τον προειδοποιεί πως αν ξαναπλησιάσει την Εύα ή το παιδί του, δεν θα ξαναδεί το φως της μέρας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Αλέξανδρος Σταύρου (Στέφανος Καρτάλης), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου), Βασίλης Μπισμπίκης (Λευτέρης Πολίτης), Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου), Μαριάννα Πολυχρονίδη (Νταίζη Καρρά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος Μάνεσης), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Σωκράτης Αλαφούζος (Θάνος Ευθυμίου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου), Γιάννης Ζαφείρης (Παναγιώτης), η Χριστίνα Θεοδωροπούλου (Στέλλα Φωκά), η Στέλλα Παπαδημητρίου (Αντιγόνη Λαζαρίδη) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Κυρίτσης

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Ευριπίδης Διονυσιάδης, Πανωραία Καπώνη, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου