Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 608

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 608

Περίληψη: Η Στέλλα παραμένει στο πλευρό της Νταίζης και προσπαθεί να την προετοιμάσει ψυχολογικά για την κηδεία του Χρήστου. H Αμαλία κατηγορεί τη Νόρα και τον Λουκά ότι δεν υπερασπίστηκαν τη Μελίτα και την άφησαν να πέσει θύμα πλεκτάνης, σχετικά με τον πυροβολισμό της Εριέττας. Ο Λουκάς και η Νόρα τής ξεκαθαρίζουν πως οι ίδιοι θεωρούν ότι η Μελίτα είναι ένοχη. Η Εριέττα επιστρέφει στο σπίτι και ο Στέφανος την βοηθάει να ξαναβρεί τους καθημερινούς της ρυθμούς. Στην κηδεία του Χρήστου, η παρέα στέκεται στο πλευρό της Νταίζης. Αυτή που της συμπαραστέκεται ιδιαίτερα είναι η Στέλλα, διότι φοβάται μην προσπαθήσει να κάνει, πάλι, κακό στον εαυτό της. Ο Λουκάς νιώθει ανάμικτα συναισθήματα, όταν προσπαθεί να εξηγήσει τη στάση και το κρυφτό που παίζει ο Αραβαντινός. Εξομολογείται στην Εριέττα ότι πιστεύει πως σύντομα θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις. Η Νταίζη δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη, η οποία θα αλλάξει την πορεία της ζωής της.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Αλέξανδρος Σταύρου (Στέφανος Καρτάλης), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου), Βασίλης Μπισμπίκης (Λευτέρης Πολίτης), Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου), Μαριάννα Πολυχρονίδη (Νταίζη Καρρά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος Μάνεσης), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Σωκράτης Αλαφούζος (Θάνος Ευθυμίου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου), Γιάννης Ζαφείρης (Παναγιώτης), η Χριστίνα Θεοδωροπούλου (Στέλλα Φωκά), η Στέλλα Παπαδημητρίου (Αντιγόνη Λαζαρίδη) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Κυρίτσης

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Ευριπίδης Διονυσιάδης, Πανωραία Καπώνη, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας|
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου