Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 615

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 615

Περίληψη: Η Αντιγόνη προειδοποιεί τον Χρήστο ότι δεν είναι πια ασφαλής μέσα στο σπίτι της και καλά θα κάνει να τα μαζέψει και να φύγει όσο είναι καιρός. Ο Λευτέρης και η Εύα προβληματίζονται για την επιλογή των κουμπάρων και τελικά Νικόλας και Λουκάς καταλήγουν να μαλώνουν, θεωρώντας πως ο ένας είναι πιο άξιος από τον άλλον. Ο Αραβαντινός δίνει ένα ραντεβού στην Αντιγόνη και τον Πέτρο, στο μέρος που τον πυροβόλησαν τότε. Παράλληλα, ειδοποιεί την Νταίζη να απομακρύνει αμέσως τον Χρήστο από το σπίτι. Ο Πέτρος απειλεί τον Αραβαντινό πως αν δεν βγει από τη ζωή τους, θα ενημερώσει την αστυνομία ότι ζει ενώ ο Αραβαντινός δείχνει αποφασισμένος να τους βυθίσει στη σιωπή. Η Μελίτα, μετά από το σοβαρό κλονισμό από τις αποκαλύψεις για τον φόνο του εκβιαστή, παθαίνει μερική αμνησία. Αυτή η εξέλιξη καθιστά δύσκολη την παρακολούθησή της από ψυχίατρο, καθώς θα πρέπει να του πουν όλη την αλήθεια για το πώς οδηγήθηκε στον νευρικό κλονισμό. Ο Πέτρος και η Αντιγόνη συλλαμβάνονται.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Αλέξανδρος Σταύρου (Στέφανος Καρτάλης), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου), Βασίλης Μπισμπίκης (Λευτέρης Πολίτης), Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου), Μαριάννα Πολυχρονίδη (Νταίζη Καρρά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος Μάνεσης), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Σωκράτης Αλαφούζος (Θάνος Ευθυμίου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου), Γιάννης Ζαφείρης (Παναγιώτης), η Χριστίνα Θεοδωροπούλου (Στέλλα Φωκά), η Στέλλα Παπαδημητρίου (Αντιγόνη Λαζαρίδη) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Κυρίτσης

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Ευριπίδης Διονυσιάδης, Πανωραία Καπώνη, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου