Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 618

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 618

Περίληψη: Η μέρα της μεγάλης φυγής για τον Χρήστο και την Νταίζη φτάνει. Η Νταίζη χαιρετάει τη Στέλλα και τον Στέφανο και ζητάει από τον Λουκά να φροντίσει το παιδί τους. Ο Παναγιώτης, έχοντας ανακαλύψει ότι ο Χρήστος Μάνεσης ζει, διατάζει να παρακολουθήσουν την Νταίζη. Ο Χρήστος αναγκάζεται να εμφανιστεί στον Στέφανο και να ζητήσει τη βοήθειά του και σταδιακά όλοι μαθαίνουν ότι είναι ζωντανός. Η μόνη που δεν σοκάρεται είναι η Στέλλα, γεγονός που προκαλεί έναν ακόμα καυγά με τη Νόρα για τα μυστικά που της κρατάει. Η Μελίτα βλέπει σε εφιάλτη ότι πυροβολεί την Εριέττα και θεωρεί ότι είναι ένα κακό όνειρο. Η Αμαλία όμως, θορυβείται και πιέζει τον Πέτρο να την μεταφέρουν γρήγορα σε μια κλινική προτού θυμηθεί τι έχει κάνει και μετά δεν μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Αλέξανδρος Σταύρου (Στέφανος Καρτάλης), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου), Βασίλης Μπισμπίκης (Λευτέρης Πολίτης), Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου), Μαριάννα Πολυχρονίδη (Νταίζη Καρρά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος Μάνεσης), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Σωκράτης Αλαφούζος (Θάνος Ευθυμίου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου), Γιάννης Ζαφείρης (Παναγιώτης), η Χριστίνα Θεοδωροπούλου (Στέλλα Φωκά), η Στέλλα Παπαδημητρίου (Αντιγόνη Λαζαρίδη) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Κυρίτσης

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Ευριπίδης Διονυσιάδης, Πανωραία Καπώνη, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου