Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 012

ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12
Περιγραφή:
Ακόμη ένα καμμένο επεισόδιο με τους Λάμπρο Φισφή, Δημήτρη Μακαλιά, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ζήση Ρούμπο και Γιώργο Βαγιάτα.
Σε αυτήν την εκπομπή του «Κάψε το Σενάριο» θα παρακολουθήσουμε μεταξύ άλλων:

"Ελλάδα εναντίον Γερμανίας"
Φάκελος: ταξί.
Με τον επιστημονικό όρο "ελληνικό ταξί" εννοούμε βασικά τη διπλοκούρσα, τις εξομολογήσεις του οδηγού για πρώην γκόμενες και πεθερές και την πατέντα στη ζώνη ασφαλείας για να μην κάνει θόρυβο. Αντίστοιχα, στη Γερμανία τα πράγματα ειναι πιο ξενέρωτα καθώς δεν υπάρχει το ίδιο σασπένς και η προσωπική επαφή. 

"Μαντάτα"
Η πολιτική και οικονομική κατάσταση της Ελλάδας έχει δημιουργήσει ένα κλίμα αστάθειας και αβεβαιότητας. Ο Λάμπρος Φισφής υποδέχεται στο στούντιο τον άνθρωπο από το μέλλον (Ζήσης Ρούμπος) ο οποίος εξηγεί πως εξελίσσεται η κατάσταση της χώρας.

"Video 2013"
Τα πράγματα είναι δύσκολα στη χώρα κι αν μιλάμε ακόμη σε επίπεδο ευρώ, η τιμή της βενζίνης έχει φτάσει στα 5ευρώ/λίτρο. Γι’ αυτό όλοι οι δρόμοι είναι άδειοι, τα αμάξια είναι παρκαρισμένα στις πυλωτές και δεν κινείται τίποτα. Εκτός, από έναν τυχερό (Δημήτρης Μακαλιάς) που βρήκε τυχαία 5 ευρώ και κατάφερε να βάλει βενζίνη και μιλά αποκλειστικά στην εκπομπή.

Ανατρεπτικό χιούμορ, καυστική σάτιρα, γρήγοροι ρυθμοί και οι πιο αστείοι κωμικοί αυτοσχεδιασμοί. Με το «Κάψε το Σενάριο» θα λυθείς στα γέλια!

Συντελεστές:
Πρωταγωνιστούν:
Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Βαγιάτας.
Εκτέλεση Παραγωγής: On-Noir Productions