Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 772

Η Κατερίνα, η Χαρά και o Ominus γυρίζουν πάντα όλη την Αθήνα για να ανακαλύψουν και να παρουσιάσουν τα πιο hot trends της μουσικής, όλα τα καινούργια video clips, αποκλειστικές συνεντεύξεις και όλα τα μουσικά δρώμενα για τους φανατικούς του «Mega Star». Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στις 12:50, το «Mega Star» αποφασίζει να ξεκουραστεί σε ένα spa.
«Ναι ναι ναι» ! Ο Χρήστος Χολίδης είναι καλεσμένος της εκπομπής, μιλάει για τη δουλειά του και απαντάει σε ερωτήσεις θαυμαστών.
Η Χαρά Μακρυστάθη πηγαίνει μέχρι τον BAR BA ΔΗΜΟΣ CLUB, στα γυρίσματα της σειράς «Μίλα μου Βρώμικα», όπου ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Αργύρης Αγγέλου εμφανίστηκαν ως εξολοθρευτές κατσαρίδων.
Περιμένουμε πως και πως το νέο τραγούδι της Τάμτα με τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά καθώς και τα νέα τραγούδια του Ανδρέα Στάμου. Αυτό το Σάββατο, στο «Mega Star» θα πάρουμε μια πρώτη γεύση για όλα.
Η Κατερίνα Στικούδη ταξιδεύει μέχρι την Θεσσαλονίκη και διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Νίκος Κουρκούλης, η Χρύσπα και ο Κώστας Μαρτάκης.
Ο Ορέστης Ανδρεαδάκης προτείνει τις καλύτερες ταινίες της εβδομάδας και μεταφέρει όλα τα αποκλειστικά νέα για τη μεγάλη οθόνη.
Το Top 10 των μουσικών προτιμήσεων παραμένει σταθερή αξία για το «Mega Star» παρουσιάζοντας τα αγαπημένα τραγούδια, όπως τα ψήφισαν οι τηλεθεατές.
Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010 στις 12:50, μόνο στο «Mega Star».